Dit is de
Awardshow

Een feestelijke avond voor álle deelnemers van de Daikin Awards 2018, waar we uw deelname en de mooiste projecten belonen. De meest innovatieve en duurzame concepten zullen de revue passeren en tijdens een spannende finale worden de drie winnaars van 2018 bekend gemaakt. Heeft u wél een project aangemeld, maar bent u niet genomineerd? Dan bent u meer dan van harte welkom om de Daikin Awards 2018 feestelijk af te sluiten. 

Dress to impress

De dress code van de avond is feestelijk. We hebben immers wat te vieren. Wij vragen u zich voor deze speciale gelegenheid stijlvol en feestelijk te kleden.

Leuke muziek

Het beloofd een prachtige avond te worden met heerlijk eten en geweldig entertainment.

De prijzen

U maakt op 14 december 2018 kans op prachtige prijzen! Een cheque t.w.v. 10.000 euro, een professionele video van uw winnende project, een advertentie in vakblad RCC en online exposure op social media en de Daikin Awards website. Uiteraard ontvangt u ook de enige echte Daikin Awards bokaal als blijvende herinnering aan uw overwinning.

Waar en wanneer?

  • Waar: De Fabrique
  • Adres: Westkanaaldijk 7, 3542 DA, Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 14 december 2018
  • Tijdstip: 18:00-01:00 uur

De locatie

de Fabrique! Utrecht

De line-up

Jeroen van der Boom

Boomerang

Xander de Buisonje

Xander de Buisonje is een populaire zanger en begon zijn carrière als zanger en frontman van de 9-koppige Nederlandstalige popformatie Volumia! In 1998 werd Volumia! in één keer bekend door het liedje "Hou me vast", dat goed scoorde in de hitlijsten. Daarna volgden meerdere singles die bekroond werden met goud en platina. Tegenwoordig zingt Xander solo en heeft meerdere eigen cd’s uitgebracht en na ruim 20 jaar is hij een gevestigde naam in artiestenland.